ZAPTEC-HOME-med-Tesla-model-3

Ladeløsning elbil

Mange lader i dag elbilen i vanlig stikkontakt som ikke er laget for å tåle høy belastning over lang tid. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og Elbilforeningen anbefaler lading på en Type 2 ladestasjon for trygg og stabil lading.

Har du el-bil/ ladbar hybrid eller planer om å kjøpe, kan vi hjelpe deg med å finne og installere den optimale ladeløsningen for din el-bil/ ladbar hybrid og ditt behov.

Vi tilbyr ladeløsninger til privatpersoner og til fellesanlegg som borettslag og garasjeanlegg.

 

Ta kontakt for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

 

 

Ladeløsning bolig:

 

For lading hjemme er den tryggeste og beste løsningen å installere en egen hjemmelader. I motsetning til å lade i en stikkontakt er hjemmeladeren en mye sikrere løsning som i tillegg gjør det mulig å lade med høyere effekt. Ladestasjonen har en kontakt som er dimensjonert for å levere høy strøm over tid, og den har innebygde sikkerhetsfunksjoner som håndterer alle risikoene som kan oppstå ved lading av en elbil eller en plug-in hybrid.

 

En ladestasjon er en trygg investering som kan benyttes i mange år fremover, selv om bilen byttes.

 

Vi kan leverer flere typer ladestasjon, både smarte og enkle typer.

Ved å velge en smart ladestasjon kan du få flere fordeler:

  • Overvåking av hovedsikring
  • Oversikt over forbruk ifm lading av bil
  •  Begrens brukertilgang via brikke eller APP
  • Lad når strømmen er billigst
  • Lås fast Type 2 kabel i ladestasjon

 

 

Ladeløsning borettslag og sameie:

Etterspørsel etter ladeløsning i borrettslag og sameier er høy og vil kun øke i fremtiden. Derfor er det viktig å velge riktig løsning som utnytter den tilgjengelige kapasiteten i anlegget.

Det skal være både enkelt og smart å investere i felles infrastruktur for elbillading.

Med vår løsning klargjøres alle parkeringsplassene for elbillading og det er enkelt og raskt å utvide med flere ladestasjoner.

Borettslaget/ sameiet starter med en investering i felles infrastruktur for lading og deretter kan beboerne kjøpe sin egen ladestasjon når de ønsker. Slik vil alle være sikret elbillading i fremtiden og kostnaden blir fordelt rettferdig.

Muligheten til å tilby ladestasjoner i borettslag og sameier er ikke bare en bonus for beboerne, men øker også boligens verdi. En smart investering for fremtiden.

Vårt løsning bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, og fordeler strømmen smart mellom ladestasjonene i borettslaget/sameiet.

Det gir kunden opptil 66 prosent bedre utnyttelse av strømmen som er tilgjengelig.

Med en ladefart opptil 22 kilowatt kan elbilen lades til en kjørelengde på opptil 110 kilometer i løpet av kun én time.

Som administrator er det enkelt få status på alle ladestasjonene i anlegget, lese av forbruket per bruker eller oppdatere ladestasjonen med den nyeste programvaren.

 

Gjør borettslaget/sameiet ditt 100% ladeklart

 

 

 

 

 

 

NØDLADER

Lader som følger med bilen er kun en reservelader, den skal ikke brukes som fast løsning. Denne løsningen utgjør en brannfare.

INSPIRASJON

Noen av jobbene vi har utført og andre kilder til inspirasjon